Tuzemský platobný styk
Bezhotovostný tuzemský platobný styk. Poskytované služby a produkty peňažných ústavov. Platobné príkazy. Platobná karta. Šeky na zúčtovanie. Identifikačné kódy bánk v SR a ČR. Konštantné symboly používané v platobnom styku. Hotovostný tuzemský platobný styk. Vykonávanie platieb v hotovosti prostredníctvom banky. Tlačivá, doklady, ktoré slúžia pri bezhotovostnom a hotovostnom tuzemskom platobnom styku.