Zhodnotenie úspor v podielových fondoch - Pumová, A.
Situácia podielových fondov na Slovensku. Hospodárske výsledky Poist Fondu. Poplatky za správu podielových fondov. Činnosť Prvej penzijnej a Renty. Stav podnikových financií: Fond ľudového sporenia, Poist Fond podielový fond, VÚB finančný podielový fond, VÚB Invest Real podielový fond, SEVIS Growth fond, SEVIS Income fond, Prvá penzijná investičná spoločnosť, Renta - generačná investičná.