Československá obchodná banka, a.s.: Výročná správa
Výsledky hospodárenia Československej obchodnej banky, a.s. za rok 1995. Konsolidovaná rozvaha k 31. decembru 1995. Konsolidovaný výkaz ziskov a strát za rok 1995. Predstavenstvo a Dozorná rada ČSOB, a.s. Zloženie akcionárov ČSOB, a.s.