Nastal čas poskytovania úverov - Baťo, R.
Poskytovanie úverov na kúpu bytu. Stavebná sporiteľňa VÚB Wüstenrot - jej úverová činnosť. Sporenie v slovenských sporiteľniach. Zapojenie právnických osôb do stavebného sporenia. Projekt financovania VÚBW a Prvej stavebnej sporiteľne. Sociálnoekonomický faktor a časový cyklus v sporení.