Ilúzie, nedorozumenia a realita. 1 - Valach, V.
Menové aspekty, ktoré sa s postupom ekonomickej reformy dostávajú do popredia. Od živelného nekoordinovaného peňažného obehu k riadeniu tvorby a obehu peňazí. Zlatý štandard. Dolárová devíza. Maastrichtská dohoda. Naša cesta ku konvertibilite.