Portugalská republika História a súčasnosť portugalskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Portugalskej republiky: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, história štátu, história meny, menové informácie, motívy portugalských bankoviek.