Dlhopis - významný nástroj finančného trhu - Matušovič, M.
Definícia pojmu finančný trh. Sústava nástrojov fungovania finančného trhu. K základným nástrojom finančného trhu patrí dlhopis. Rozdelenie dlhopisov- štátne, bankové, podnikové, komunálne. Emisia dlhopisov. Ceny dlhopisov.