Dlhopisy Fondu národného majetku SR a daň z príjmov fyzických osôb - Piršelová, Dagmar
Problematika zdaňovania či nezdaňovania príjmov v súvislosti s nadobudnutím, predajom a výnosmi z dlhopisov Fondu národného majetku (FNM). Vysvetlenie daného problému podľa súčasne platného znenia zákona.