Význam a postavenie samoregulačných organizácií na kapitálových trhoch - Horváth, Martin
Systém regulácie kapitálového trhu. Samoregulačné organizácie. Obmedzená možnosť samoregulácie na Slovensku. Samoregulácia mimoburzového trhu. Prekážky v ceste rozšíreniu samoregulácie v SR.