Český akciový trh zaostal za maďarským aj poľským trhom - Knobloch, R.
Základné makroekonomické ukazovatele krajín východnej Európy, odhady na r. 1996 a prognózy na r. 1997 podľa japonskej finančnej inštitúcie Nomura Research Institute - NRI. (Hospodárske noviny budú pravidelne každý mesiac uverejňovať prehľad najvýznamnejších udalostí na akciových trhoch východoeurópskych krajín.)