Ťažisko slovenského kapitálového trhu v obchodoch s dlhopismi - Benák, M.
Faktory, ktoré ovplyvnili výrazné oživenie slovenského kapitálového trhu r. 1996. Dôvera v stabilitu slovenskej koruny a vysoké úrokové sadzby lákadlom pre zahraničný kapitál. Výhody financovania dlhopismi oproti úverovému financovaniu. Zavedenie burzového indexu dlhopisov. Slovenský dlhopisový index (SDX).