Dilema o štyroch kolesách - Holík, V.
Poskytovanie automobilov na úver a leasing. Úverová ponuka Istrobanky a poistenie. Automobily na finančný leasing od ŠkoFIN-u. Novouzatvorené zmluvy v ŠkoFIN-e podľa značiek (1. štvrťrok 1996). Príklad z úverovej pôžičky a finančného leasingu.