Vybrané aspekty oceňovania nehnuteľností pre potreby hypoték - Setnický, L.
Poskytovanie hypotekárneho úveru z hodnoty nehnuteľností. Ocenenie nehnuteľností. Výnosná hodnota z úveru. Ochrana pred rizikom poklesu cien nehnuteľností. Zohľadnenie územného plánu pre ocenenie. Dôvera investorov.