Aktuálne ekonomické súvislosti hospodárskeho vývoja v Latinskej Amerike Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Prehľad hlavných makroekonomických ukazovateľov v regióne Latinská Amerika. Vývoj HDP v krajinách Latinskej Ameriky.