Argentina, Brazílie, Chile, Uruguay Podmínky pro obchod a podnikání
Argentína, Brazília, Chile a Uruguaj. Ekonomika krajín. Politický vývoj. Zahraničný obchod. Podmienky pre podnikanie a investovanie. Zastupiteľské úrady. Vzťahy ČR s týmito latinskoamerickými krajinami.