Chile na stredoeurópskej scéne - Zagar, B.
Záznam zo seminára o čilskej ekonomike. Geografia. Politická situácia. Pridruženie k medzinárodným organizáciam. Zahraničné investície a infraštruktúra. Ekonomické ukazovatele - HDP, obchodná a platobná bilancia, investície do bankovníctva, rybolovu, stavebníctva, poľnohospodárstva. Spolupráca slovenských stavebných podnikov s čilskými.