Konjunktúrny vývoj svetovej ekonomiky a jeho vplyv na rozvojové možnosti Slovenska - Komínková, Zora
Konjunktúrna situácia vo svetovej ekonomike. Integračné procesy v Európskej únii. Zmeny v reálnom hrubom domácom produkte krajín OECD a CEFTA. Strednodobý výhľad vývoja svetovej ekonomiky a postavenie transformujúcich sa krajín. Ekonomika Slovenska v strednodobom horizonte.