Niektoré vývojové tendencie v hospodárstve Maďarska Príloha Hospodárskych novín
Hospodárstvo Maďarska a determinácia jeho ekonomického rastu. Zahraničnoobchodná aktivita Maďarska. Štruktúra zahraničného obchodu, vývoz, dovoz. Platobná bilancia. Stav zadlženosti Maďarska. Monitor stavu hospodárskeho vývoja Maďarska, jednotlivé štvrťroky 1994-1996. Makroekonomické ukazovatele.