Osud hospodárstva je vec verejná - Končier, P.
Vývoj slovenského hospodárstva v spoločnom štáte a po rozdelení. Dôsledky rozdelenia ekonomík. Reštrukturalizácia ZTS Dubnica na Váhom a ZVS Dubnica nad Váhom. Výroba a export.