Perspektívy slovenskej ekonomiky - Staněk, Peter
Rok 1995 znamenal priaznivý zvrat vo vývoji ekonomickej situácie v SR. Udržanie doterajšieho rastu vývozu a celkovej pozitívnej platobnej bilancie. Vytvorenie nadnárodných aliancií a korporácií medzi podnikmi CEFTA. Vytvorenie vnútorného dopytu.