Portugalsko verí v splnenie náročných hospodárskych cieľov Príloha Hospodárskych novín - Janoška, J.
Pokrok portugalskej ekonomiky v poslednom desaťročí. Makroekonomické úskalia vstupu Portugalska do menovej únie. Dvojročný program privatizácie. Zlučovanie bánk a obavy pred zahraničnou konkurenciou. Závislosť Portugalska od Španielska. Zahraničný obchod a slabé stránky tradičných hospodárskych odvetví.