Prudko vzlietajúci "poľský orol" - Kolodko, G.W
Hodnotenie transformačného procesu poľskej ekonomiky v r. 1993-2000. Možné smery vývoja poľského hospodárstva, ako ich v Stratégii pre Poľsko naznačil vicepremiér pre ekonomiku a minister financií Poľskej republiky Grzegorz W. Kolodko.