Rakúska ekonomika verzus desaťročie plné šancí a rizík Príloha Hospodárskych novín - Janoška, J.
Slabé štrukturálne stránky rakúskeho hospodárstva, odkryté počas posledných siedmich rokov politicko-ekonomického diania v Európe. Hroziaci prepad v priemyselnom sektore. Nepripravenosť rakúskych bánk na dereguláciu v bankovom sektore. Postoje Rakúšanov k spoločnej európskej mene. Úloha Viedne v strednej Európe.