Svetlé a tmavé stránky japonského zázraku. 1 - Černá, J.
Základné aktivity fungovania japonskej ekonomiky. Štát a vláda majú mimoriadny vplyv na chod japonskej ekonomiky. Vlastnícke vzťahy. Keiretsu - základ japonskej ekonomiky. Malé a stredné podnikanie. Japonský štýl riadenia. Exportná orientácia a protekcionizmus Japonska.