Svetlé a tmavé stránky japonského zázraku. 2 - Černá, J.
Súčasné problémy japonskej ekonomiky. Spoločenská, politická a ekonomická transformácia Japonska. Stav bankovníctva v Japonsku. Vysoká miera informatizácie spoločnosti a ekonomiky. Úloha japonských keiretsu. Sociálne istoty.