Vývoj svetových cien neželezných kovov Príloha Hospodárskych novín
Vývoj svetových cien neželezných kovov na Londýnskej burze neželezných kovov (LME) v IV. štvrťroku 1995. Štatistické tabuľky: Finančné trhy; Indikátory ekonomiky; Úrokové sadzby a peňažné trhy; Výrobné trendy a tvorba HDP; Vývoj miezd a cien; Indexy cien akcií; Obchod, výmenné kurzy a rezervy. Údaje v tabuľkách za jednotlivé krajiny sveta k 4. 9. 1996