Základní ukazatele ekonomického vývoje zemí Visegrádské skupiny - Nikolski, V.
Vývoj základných makroekonomických ukazovateľov za obdobie r. 1993-1996 v krajinách Višegrádskej štvorky - Česká republika, Maďarsko, Poľsko, Slovensko. Tabuľkový prehľad.