Švédski a fínski hokejisti si v skupine EÚ počínajú úspešne - Janoška, J.
Vývoj švédskej ekonomiky. Reštrukturalizácia bankového priemyslu. Zdroje rastu poisťovní. Trhy cenných papierov. Možný vstup Švédska do EÚ. Trhová cena priemyselných podnikov. Najsilnejšie švédske spoločnosti v r. 1994. Fínska ekonomika. Recesia hospodárstva v r. 1991 - 1993. Oživenie ekonomiky. Najvýznamnejšie fínske spoločnosti v r. 1994. Trh práce. Poľnohospodárstvo. Problémy v bankovníctve. Ťažba a spracovanie dreva.