Konjunktúrne cykly a vlnenie v sociálno-trhovej ekonomike - Mokrý, Vladimír
Definícia konjunktúry a konjunktúrneho vlnenia v národnom hospodárstve. Cyklický priebeh ekonomických javov a procesov. Produkt národný hrubý. Konjunktúrne cykly. Rozdelenie konjunktúrnych indikátorov.