Trh a hospodárska politika. 1 - Plachtinský, Dušan Miloš
Obmedzenia trhovej ekonomiky v reformných krajinách. Nedostatky spontánnej samoregulácie. Iracionálnosti trhového oceňovania. Nerovnovážnosť trhu práce. Hranice hospodárskej politiky.