Trh a hospodárska politika. 2 - Plachtinský, Dušan Miloš
Druhá, záverečná časť názorov na vzájomné ovplyvňovanie trhu a hospodárskej politiky štátu. Úvahy o hodnotení reformy a nevyhnutnosti pokračovať v nej.