Zelená pre trhové mechanizmy - Renčko, Juraj
Otvorené problémy hospodárskej politiky a ekonomického rastu Slovenskej republiky. Hodnotenie roku 1996. Nevyhnutnosť schodku platobnej bilancie. Nedostatok informácií o dovoze. Problém štruktúry vývozu. Zdroje na investovanie. Tvorba domácich úspor. Prínos zahraničného kapitálu. Tretia vlna privatizácie.