K problému produktivity
Problém pomalého rastu resp. poklesu produktivity práce. Rôzne prístupy ekonómov k tomuto problému v Európe a v USA. Výsledky analýz produktivity práce v USA a vo svete. Vysvetlenie spomalenia rastu produktivity práce. Rozdiely v produktivite práce medzi rôznymi sektormi.