Súčasné trendy vo výrobe a v ekonomike priemyslu SR Príloha Hospodárskych novín
Problematika súčasných konjunkturálnych tendencií v odvetví priemyslu SR. Pohľad na vývoj priemyslu prostredníctvom výroby tovaru. Charakteristika súčasných vývojových tendencií v odvetví priemyslu. Porovnanie výroby tovaru, produktivity práce a výšky mesačnej mzdy vo vzťahu k rôznej veľkosti podniku. Výsledky porovnania. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR za r.1995 a január-máj 1996. Vývoj vybraných ukazovateľov v priemysle SR.