Od 1. augusta nové ceny elektrickej energie, vody a pohonných hmôt
Výmer č. 68 MF SR č. R-4/1996 z 24. júla 1996, ktorým sa mení a dopĺňa rozsah tovaru s regulovanými cenami. Cenník elektrickej energie pre podnikateľov a organizácie č. E-P/1996-SR 1996. Prehľad sadzieb. Cenník elektrickej energie pre domácnosti č. E-D/1996. Zásady podmienok dodávky elektrickej energie medzi SE, a.s. a rozvodnými energetickými podnikmi. Opatrenia MF SR na zamedzenie nežiaduceho cenového vývoja po systémových zmenách štátu. (Prílohy č.1-4 k výmeru MF SR č. R-4/1996).