Direct marketing ve výstavní komunikaci - Váňa, P.
Riaditeľ firmy SCHOBER DIRECT MARKETING (SDM) PhDr. Petr Váňa o skúsenostiach s využívaním mailových služieb pri výstavách a veľtrhoch. Praktická realizácia DM zásielok.