ISO 900X, Marketing, Informatika rovná sa spokojený zákazník - Jelínek, J.
Certifikácia produktu alebo firmy podľa ISO 900X - dôležitý prvok pri posudzovaní image a konkurencieschopnosti. Výsledky, ktoré zabezpečuje zavedenie ISO 9000. Funkcie nevyhnutné pre marketingový informačný systém. Odporúčaný postup pri realizácii pilotného projektu marketingového informačného systému.