Jakost v marketingových informacích - Křepelková, H.
Hodnotenie akosti marketingových informácií. Praktická prípadová štúdia o metódach zabezpečenia akosti informácií. Bezpečnosť ako súčasť akosti informácie. Požiadavky na akosť marketingových informácií. Zjednodušené znázornenie procesu práce s informáciami.