Marketingová terminologie. 3 Několik slov k public relations - Strnad, P.
Definícia public relations (PR). Ciele PR vo vzťahu k reklame a podpore predaja a k publicite. Hlavné nástroje PR. Vzťahy k zákazníkom. Sponzorstvo. Vzťah k masovokomunikačným prostriedkom. Vzťah k verejnosti. Interné PR (interná firemná komunikácia).