Praha táhne obchodníky, ale nemá výstaviště - Hrubalová, Monika
Riaditeľka marketingu veľtrhovej správy TERINVEST Monika Hrubalová o akciách spoločnosti na jeseň 1996 a jar 1997: HARMONIE, SPORT PRAGUE, GARDEROBA, DROGEMA, SILICIUM BOHEMICA, VEĎMA. Zimný veľtrh CREATIVE na tému marketing, reklama a médiá.