Prvoradá cieľavedomá koncentrácia - Szabó, L.
Vytvorenie podmienok pre efektívnu hospodársku súťaž. Príklady koncentrácie. Motívy utlmenia súťaže. Postup Protimonopolného úradu SR. Prínos koncentrácie. Preukázanie prínosu. Zamietnutie koncentrácie.