Vývoj cien vybratých komodít na burzách v mesiaci september - Masár, I.
Prehľad o vývoji cien najdôležitejších komodít na svetových komoditných burzách. Najdôležitejšie poznatky o dianí u najvýznamnejších producentov - pomoc obchodníkom a vývozcom pri orientácii na svetových trhoch.