Vývoj základných kovov v septembri na Londýnskej burze kovov - Zoller, Alexander
Analýza vývoja obchodov, zásob, výroby a cien medi, hliníka, zinku, olova, niklu a cínu. Vývoj na Londýnskej burze kovov v septembri 1996.