Exportná politika a podpora exportu - Burda, Štefan
Základné prístupy k proexportnej politike na Slovensku. Systémové nástroje podpory exportu a ich realizácia. Finančno-úverová, daňová, colná podpora vývozu. Fond na podporu exportu. V r. 1995 bola zriadená Rada vlády Slovenskej republiky na podporu exportu ako poradný a koordinačný orgán vlády pre otázky proexportnej politiky.