Globalizácia trhov a informácie - Mariaš, Miroslav
Európa - ako najväčší voľný trh v tomto storočí. Otvorený európsky trh s takmer 400 miliónmi spotrebiteľov je príťažlivý pre každú krajinu. Rešpektovanie špecifík medzinárodného obchodu. Postavenie slovenských firiem. Efektívna príprava na globálny trh. Náhrada papierových dokladov elektronickým prenosom dát podľa medzinárodnej normy.