Liberalizácia podporuje vzájomný obchod
Obchodná bilancia SR s krajinami CEFTA. Výnimky v uplatnení výšky cla pre Slovinsko. Uznávanie výsledkov skúšok a certifikácie výrobkov, ktoré sú predmetom obchodu CEFTA.