Súčasné tendencie v zahraničnom obchode SR Príloha Hospodárskych novín
Vývoj zahraničného obchodu SR a ČR od júla 1995 do júla 1996. Vývoj salda zahraničného obchodu SR spolu s ČR od začiatku r. 1996. Vývoj dovozu a vývozu z teritoriálneho hľadiska, podľa tovarovej štruktúry a podľa skupín krajín.