Vývoj zahraničného obchodu Slovenska v 1. štvrťroku 1996 - Burda, Štefan
Vývoj zahraničného obchodu SR. Pasívna vývozno-dovozná bilancia dosiahla v 1. štvrťroku 15,4 mld SK. Tovarová a teritoriálna štruktúra obchodného deficitu. Reálne tendencie vývoja zahraničného obchodu v r. 1996.