Zahraničný obchod Slovenska v 1. polroku 1995 - Burda, Štefan
Bilancia zahraničného obchodu Slovenska za l. polrok 1995. Dynamika exportu. Aktívny vývoj obchodnej bilancie SR. Komoditná a teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu Slovenska. Vzájomné obchodné vzťahy s krajinami EÚ, CEFTA, EZVO.