Zahraničný obchod Slovenska v januári - septembri 1995 - Burda, Štefan
Výsledky zahraničného obchodu za r. 1993, 1994 a január-september 1995 (štatistické tabuľky). Obchodná bilancia Slovenska s V-4 a EÚ. Možnosti zmierniť pasívum obchodnej bilancie s Ruskom.